BEZOEK DE BAR BRASSERIE
 
 
 
 
 

Groepen

THE ROAST ROOM is de perfecte locatie voor uw evenement. Het ruime restaurant met grote ramen kan naar ieders wens worden ingericht, zoals een lunch of diner voor een groot gezelschap, walking-dinners, recepties of zakelijke meetings.

Wij bieden gezelschappen tot en met 7 personen een uitgebreid à la carte menukaart. Gezelschappen vanaf 8 personen serveren wij een speciaal samengesteld groepsmenu. Tot en met 14 personen kunt u gewoon reserveren via onze website. Voor alle aanvragen vanaf 15 personen kunt u contact opnemen met onze sales & events afdeling.

Op aanvraag is het mogelijk om het complete restaurant te boeken voor uw evenement. Het restaurant kan ook apart worden geboekt voor maximaal 60 personen. Het dakterras kan in zowel de winter als in de zomer worden afgehuurd voor maximaal 40 personen.

Ook gedurende de COVID19 periode, is het bij ons mogelijk groepen te ontvangen binnen de kaders zoals gezet door de Nederlandse overheid. Voor een op maat gemaakt voorstel, contact ons door een email te sturen naar info@theroastroom.nl of door te bellen met +31 (0) 20 723 9614.